Jeugdzaalvoetbal in Sporthal Koedijkslanden


Terugblik MSC-MIX-JEUGDZAALVOETBALTOERNOOI in sporthal koedijkslanden.

zondag 23 december 2018 in sporthal koedijkslanden.

Alle medewerkers aan dit toernooi, nog hartelijk dank!!

Ukkies, JO 8, JO 9, JO 10, JO 11

Poule Ukkies: winnaar team Sparta, coach Stephan Nanninga / poule JO 9: winnaar team PSV, coach Bram Emmink/ poule JO 11: winnaar team FC Groningen met coach Floris van Dalen

JO 11-1, JO 12-1, JO 13

Winnaar: Espanyol, coach Floris van Dalen

Beste Toernooispeler: Thomas de Vries / speler met stip: Danique Koekkoek

JO 15

Winnaar: Tottenham

Beste Toernooispeler: Floris van Dalen / speler met stip: Tyler Borghoff


JO 17, JO 19

Winnaar: Frankrijk

Beste toernooispeler: Jesse Bakker / speler met stip: Jarne Bosman

Het jeugd zaalvoetbaltoernooi van MSC was wederom een groot succes!!

(Verslag door Patrick van Keulen)

Op zondag 23 december 2018 werd het jaarlijkse jeugd zaalvoetbaltoernooi, voor de 14e keer, gehouden in de sporthal de Koedijkslanden.

Onder leiding van een aantal vrijwilligers van MSC werd het toernooi in goede banen geleid. Al jaren zijn Henk van Egten, Marius van Dijk, Roel Kalsbeek en Wim Wijntjes verantwoordelijk voor het toernooi, ook dit jaar bijgestaan door Remco en Patrick van Keulen. Ook Ceciel Brouwer, die eigenaar is van de kantine, helpt al jaren bij dit toernooi en stelt de kantine beschikbaar. Greet Wijntjes en Elmira Wielhouwer hielden wederom de scores en de tijden bij en zorgden voor de muziek en het omroepen.

 

We begonnen deze dag met de jongste jeugd, namelijk de ‘Ukkies’, F- en E pupillen. Deze categorie is altijd weer een feest om te zien! De kinderen zijn enthousiast, je ziet de kinderen genieten van het spelletje en natuurlijk zorgen de ouders voor een extra leuke sfeer. Wij doen er daarom ook alles aan om de kinderen ook naast het toernooi te vermaken. Hier hebben we vorig jaar iets leuks voor gevonden, namelijk het ‘voetbalsjoelen’, dat vorig jaar beschikbaar werd gesteld door de Supportersvereniging van MSC. Hier is een apart toernooi voor gemaakt, waar de kinderen ook een prijsje kunnen winnen. Deze prijzen werden ook beschikbaar gesteld door de Supportersvereniging.

 

Nadat de Ukkies, F- en E pupillen klaar waren en de hele ochtend gevoetbald hadden, begonnen we in de middag op een groot veld met de D pupillen. Toen was het voor even een stilte na de ‘storm’. Alles verliep heel rustig. Van het moment van aanwezig zijn tot het moment van spelen waren er geen problemen. Voor alle pupillen was het zeer duidelijk bij welk team ze zaten en wie hun begeleider was. Ook op het veld werd leuk en goed voetbal gespeeld. Ook de JO12-1 (2e jaars E pupillen) en de JO11-1 (E pupillen) deden bij de JO13 mee, het was leuk te zien dat zij goed mee konden komen.


Bij de C- junioren liep alles heel rustig. De deelnemers waren allemaal zeer sportief. De organisatie hoefde bijna niets te doen, behalve het bijhouden van de scores en de stand.


Na de C- junioren begon het toernooi voor de oudste jeugd, namelijk de A- en B- junioren. Naast het winnen gaat het vooral om het plezier tijdens de wedstrijden. We zagen goed voetbal en spelers die technisch zeer vaardig waren.

Al met al was het wederom een groot succes!

Wij willen bij deze alle vrijwilligers, spelers en ouders bedanken voor deze mooie dag en wellicht tot volgend jaar!

Het toernooi zal in 2019 worden gehouden op zondag 22 december a.s., en dat voor de 15e keer!

MSC mix Jeugdzaalvoetbaltoernooi 2019

Op zondag 22 december 2019, Sporthal Koedijkslanden

Alle medewerkers aan dit toernooi, hartelijk dank!!

Terugblik

Voor de vijftiende maal organiseerde MSC het Mix Jeugdvoetbaltoernooi.

´s Morgens om 09.00 uur werd gestart met de wedstrijden voor de Ukkies, F- en E-pupillen.

Zij speelden een vier-tegen-vier toernooi op drie speelvelden.

Daarnaast werd er meegedaan aan het voetbalsjoelen.

Foto´s Ukkies, JO 8, 9, 10, 11 en 12